Skip to content

Allround Creative

Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, NederlandDesign

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een Allround Creative.

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 220 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klanten klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


Allround Creative bij MS Mode

Als Allround Creative sta jij graag midden in een organisatie waar jouw passion for fashion, conceptueel denken en fotografie samen komen. Je werkt nauw samen met inkoop, styling en marketing. Jij bezit de unieke eigenschap van creativiteit en commercieel inzicht.


Wat ga je doen?

Als Allround Creative bij MS Mode ben jij de spil tussen de afdeling inkoop, styling en marketing. Je gaat foto concepten uitdenken die passen bij de collectie en regelt voor de campagnes de styling.
Samen met je E-Commerce collega’s ga je de fotografie van onze webshop optimaliseren. Hierbij maak je de vertaling van het concept naar beeld per land want onze webshop is actief in Nederland, Frankrijk, België, Spanje, Luxemburg en Duitsland.


Jouw taken:
• Je bent verantwoordelijk voor de lookbook- en campagneshoots, je stelt sets samen voor de fotoshoot en de styling tijdens de shoot;
• Foto concepten uitdenken passend bij de collectie;
• Uitwerken en samenstellen van concept overviews, ideeen achter de collectie voor de shops en e-commerce team;
• Overzicht houden van de collectie en zorg dragen voor de overdracht hiervan;
• Signaleren van fotografie trends.

Vereisten

Dit ben jij

Het is fijn om met jou samen te werken! Je bent communicatief sterk, commercieel en creatief. Je werkt planmatig, denkt in oplossingen en je bent zelfstandig.


Verder:
- Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met fotografie en styling in de fashionretail;
- Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding richting Fashion Design;
- Je hebt affiniteit met onze doelgroep en weet je hier goed in te verplaatsen.
- Je ben op de hoogte van trends en actief op social media.


Zie jij jezelf als de nieuwe Allround Creative bij MS Mode?
Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of