Skip to content

Concept Designer

Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, NederlandDesign

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren Concept Designer.

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 220 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klanten klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


Concept Designer bij MS Mode

Jij wordt enthousiast van jouw rol als bedenker van het brand concept en daarmee een belangrijke basis legt voor alle visuele uitingen. Daarnaast vind je het ook leuk om je bezig te houden met Graphic details. Als Concept Designer denk je groots, zonder de richtlijnen van het merk uit het oog te verliezen. Creativiteit ten top! Je vindt het leuk om anderen mee te nemen in jouw plannen en bent een succesvol in de campagnes waarin je meedenkt.


Wat ga je doen?

Als Concept Designer ben je nauw betrokken bij de succesvolle campagnes van ons MS Mode merk! Je werkt veel samen met de Brand Marketeer (brand relevance), Photo Coördinator (photo) en Allround Junior Creative (styling). Zodat jullie samen, vanuit je eigen expertise, een mooi concept kunnen neerzetten. Jij bent verantwoordelijk voor de boodschap en strategie van de visuele uiting van het concept. Hierbij is het doel om de vormgegeven beelden onderscheidend en impactvol te laten zijn op de doelgroep van MS Mode

Je denkt in oplossingen, mogelijkheden en bekijkt alles vanuit onze klant. Hierbij kunnen je ideeën innovatief en origineel zijn. Want voor jou zijn alleen de standaard paden geen uitdaging. De concepten, weet je te vertalen voor de andere teams binnen marketing en e-commerce. Met jouw doorvertaling kunnen jij en je (Graphic)team hier gelijk mee aan de slag om deze zowel online als offline inzetten.

Naast je creatieve inzichten weet je ook goed wat er nu in markt speelt. Je houdt deze immers nauw in de gaten! Jouw commercialiteit komt nu ook om te hoek kijken, want je wil van elke campagne een succes maken.

Vereisten

Dit ben jij

Als enthousiaste collega is het fijn om met je te werken! Je bent communicatief sterk en een waardevolle sparringpartner. Jouw creatieve brein staat altijd aan en je hebt ervaring met het commercieel door vertalen van een concept naar verschillende kanalen. Andere belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn: flexibiliteit, ondernemend, resultaat- en teamgericht.


Verder:
- Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Je hebt goede kennis van het Adobe pakket;
- Je bent goed op de hoogte van de marktontwikkelingen;
- Je hebt ervaring met projectmatig werken.


Zie jij jezelf als de nieuwe Concept Designer bij MS Mode?
Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of