Overslaan naar content

Interim Merchandise Planning Manager

  • Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, Nederland
Merchandise Planning

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Voor de periode juni tot november zijn wij op zoek naar een Interim Merchandise Planning Manager. Kom jij ons team tijdelijk versterken?

Als internationaal modemerk hebben we 200 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klant klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


Merchandise Planning Manager bij MS Mode
Als Merchandise Planning Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van het merchandise planningsteam en het ontwikkelen van strategieën voor effectief voorraadbeheer (monitoren en analyseren). Je speelt een cruciale rol bij het sturen van de voorraadplanning, het maximaliseren van de omzet en marge en het waarborgen van een optimale productplanning.

Wat ga je doen?
Je bent samen met je team Merchandise Planners verantwoordelijk voor strategische voorraadplanning op korte en lange termijn, forecasting en analyse van verkoop- en voorraad gegevens en het verkrijgen van inzichten in markttrends. Jouw doel als Manager is het leiden en coachen van jouw team Merchandise Planners om de financiële bijdrage van de productgroepen zo hoog mogelijk te laten zijn en het voorraadniveau volledig beheersbaar te maken. Jullie geven advies gebaseerd op jullie analyses en inzichten als het gaat om de huidige collectie, inkoop van volgend seizoen en strategie voor volgend jaar. Daarnaast ontwikkel je prijs- en promotie strategieën. Jouw samenwerking is veelal met Buying, Allocatie, Logistiek, Marketing en Sales.

Vereisten

Dit ben jij

· Je bent een ervaren Merchandise Planning Manager en beschikbaar vanaf juni tot en met november;

· Je hebt kennis en ervaring met de WSSI;

· Je hebt ervaring met commerciële projecten tbv effectief voorraadbeheer;

· Jij hebt diepgaande kennis van merchandise principes, voorraadbeheer en retail processen;

· Jij hebt uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden;

· Jouw leiderschaps- en teammanagementvaardigheden zijn zeer sterk en je hebt innovatief denkvermogen en het vermogen om strategieën continu te verbeteren;

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse is een must.


Zie jij jezelf als onze tijdelijke Merchandise Planning Manager bij MS Mode? Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of