Skip to content

Regional Sales Manager

Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, NederlandSales

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een Regional Sales Manager.

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 220 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor u klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.

Regional Sales Manager bij MS Mode


Als Regional Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor het bereiken van een optimaal commercieel resultaat in de winkels binnen jouw eigen regio. Een "RSM" heeft een duidelijke visie en kan dit goed overbrengen op het team van Shopmanagers.

Een van de belangrijkste taken is het maken van practische vertalingen van de belangrijkste KPI’s voor de Shopmanagers. Om deze doelstellingen te behalen ben je continue bezig met het inspireren, adviseren, sturen en motiveren van jouw team.

Wat ga je doen?

• Door nieuwsgierig te zijn en een luisterend oor te bieden aan de Shopmanagers, signaleer je tijdig afwijkingen om hierop te kunnen anticiperen en bijstellen waar nodig;
• Omdat je analytisch en cijfermatig sterk bent, kun jij de resultaten goed analyseren en communiceren;
• Je weet gedrag te koppelen aan resultaat weet je deze positief te beïnvloeden én ben je actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van de Shopmanagers;
• Naast het on-the-job coachen van de Shopmanagers, ontwikkel en geef je (sales)trainingen;
• Jij bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen retail, hierdoor zie jij kansen om dit commercieel te vertalen naar de winkel. Jouw kennis draag jij graag over aan de Shopmanagers en andere afdelingen.

Je bent onderdeel van het Regional Sales Team samen met 3 collega RSM's en je rapporteert aan de Country Manager NL.

Vereisten

Dit ben jij
Jij bent een fijne collega die in alle hectiek een helicopterview weet te behouden. Je bent communicatief sterk, resultaatgericht, analytisch en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als leidinggevende ben je luistervaardig, empathisch en heb je de nodige overtuigingskracht. Je bent woonachtig in Zuid/West Nederland of Midden Nederland.

Zie jij jezelf als de nieuwe Regional Sales Manager?

Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of