Skip to content

Stage E-Commerce

Diemenmere 1, Diemen, Noord-Holland, NederlandE-commerce

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze stagaire op onze E-commerce afdeling.

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 220 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


Stagiaire E-commerce MS Mode

Ben jij op zoek naar een stage waar geen dag hetzelfde is? Dan zit je bij ons goed. Als E-commerce stagiaire bij MS Mode ondersteun je het e-commerce team bij alle dagelijkse werkzaamheden voor de webshop. Het is een allround stage op het gebied van e-commerce waarbij je een hoop nieuwe kennis kunt opdoen en jezelf en jouw interesses kunt ontwikkelen.

MS Mode staat voor inclusiviteit en bodypositivity. We hebben ambitieuze plannen met het merk en doen dit graag samen met jou! Tijdens de stage zul je niet alleen veel nieuwe kennis op doen, maar ook terecht komen in een gezellig en open team waarin je gehoord wordt. Dat wordt dus geen koffie halen en printjes draaien maar volwaardig meedraaien in het team.


Wat ga je doen?
De werkzaamheden binnen e-commerce zijn erg divers, onderstaand alvast een sneak peak van waar jij allemaal aan kan gaan bijdragen.

- Klantendata verzamelen en analyseren a.d.h.v. tooling.
- Conversie verhogen d.m.v. cross-sellen
- Producten categoriseren
- Items compleet maken in samenwerking met foto-/videografie
- Verrijken van de productdetail pagina
- Ondersteuning bij promoties en campagnes
- Aanmaken van contentpagina's
- Bestsellers bijhouden

Naast deze taken zul je ook kennis gaan opdoen van HTML en CMS systemen.

Vereisten

Wie ben jij?
- Je volgt minimaal een hbo-opleiding in de richting van marketing, e-commerce, commerciële economie, communicatie of aansluitend hierop.
- Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar, gedurende een periode van minimaal 5 maanden.
- Je hebt affiniteit met mode.
- Je bent nauwkeurig, proactief en resultaatgericht. Je kunt goed zelfstandig werken maar vind het ook leuk om in teamverband te werken.
- Je vindt de dynamiek in retail een leuke uitdaging en kan daarin goed meekomen.
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

- Je bent een leuke toegevoegde waarde in ons gezellig team.


Wat bieden wij jou? Naast een gezellig team ;)

✪ Hybride en dynamische werkomgeving in ons HQ in Diemen.
✪ Stagevergoeding 
✪ Een kantine waar je dagelijks voor een kleine bijdrage van een heerlijke onbeperkte lunch kunt genieten, en zelfs voor het ontbijt.
✪ Een laptop
✪ Gratis gebruik van onze eigen HQ gym.
✪ Gezellige feestjes en borrels in onze eigen “Bar Gezellig”.
✪ Personeelskorting op de collecties van MS Mode en America Today. Ook hebben we regelmatig crew dagen waarbij je nog meer korting krijgt!

Enthousiast geworden?

Klinkt dit als dé stage voor jou en ben jij ons gezellige vierde teamlid binnen het e-commerce team van MS Mode? Solliciteer dan via de button “solliciteer” en stuur jouw sollicitatie in. Vergeet niet een cv en motivatiebrief te uploaden en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

of