Skip to content

VM Trainer

Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, NederlandSales

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een VM Trainer.

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 220 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klanten klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


VM Trainer bij MS Mode

Als Visual Merchandise Trainer van alle MS Mode winkels ben jij onze kenner op het gebied van VM. Je weet met jou kennis en hands-on mentaliteit iedereen te inspireren en naar een hoger niveau te brengen. Je optimaliseert continu de ‘customer journey’ van de winkels met de door jou gegeven trainingen. Je weet onze collega’s in de winkels en regiomanagers goed te inspireren en te overtuigen met jou kennis.


Wat ga je doen?

Je houdt ervan om bezig te zijn met de goederen stroom en weet deze (wekelijks) om te zetten tot inspirerende en overtuigende VM-instructies. De kennis die je hebt opgedaan in de praktijk zie je hierin terug. Je weet precies wat er nodig is in de instructies om deze optimaal door te vertalen voor onze winkel medewerkers. Als VM Trainer ga je dus niet zelf aan de slag in de winkels met visual merchandising maar is het jouw doel om de teams in de shops zover te krijgen dat ze het zelf tot een succes maken.

Het ondernemende aan deze functie? Je schakelt strategisch om het VM-niveau constant te meten, te waarborgen en te optimaliseren. In deze rol ben je echt een spin in het web. Je fungeert als brug en weet verbinding te maken met winkel en kantoor medewerkers. Je weet mensen te inspireren, trainen, coachen maar ook te overtuigen en de uitvoering te bewaken en te optimaliseren. Je bent constant ‘on the road’ om jou doelen te behalen.

Vereisten

  • Jij beschikt over een afgeronde creatieve opleiding (bijv. Artemis, Willem de Kooning, AMFI, Nimeto of Cibap);
  • Jij hebt ruime ervaring in de fashion retail;
  • Jij bent een energiebron op het gebied van inspireren en overtuigen;
  • Jij weet strategisch te schakelen om het VM niveau te optimaliseren en te waarborgen;
  • Jij werkt zelfstandig maar weet constant verbinding te zoeken om jouw doelen te behalen.


Zie jij jezelf als de nieuwe VM Trainer bij MS Mode?

Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of