Overslaan naar content

Designer

 • Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, Nederland
Design

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren Designer.

Als internationaal modemerk hebben we 200 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klanten klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


Designer bij MS Mode

Als Designer ben je onderdeel van ons MS Mode styling team. Door jouw passie voor fashion ben jij op de hoogte van de laatste trends. Deze trends weet jij dan weer te vertalen voor onze MS Mode klant, zodat zij ook altijd up to date is. Je bent binnen het styling team verantwoordelijk voor verschillende productgroepen. Onze MS Mode klant is waar je het allemaal voor doet. De mooiste uitdaging zit het in het ontwerpen van een goede collectie voor een inclusieve doelgroep. Samen met jouw collega Designers ben jij bezig met de opbouw, samenstelling en technische uitwerking van de collectie. Hierbij kunnen je ideeën innovatief als origineel zijn maar altijd en goede balans tussen vernieuwing en commercialiteit. Je bent continue aan het schakelen op trends en/of verkoopcijfers. Als Designer werk je nauw samen met Inkoop om samen met een kritische blik tot een topcollectie te komen.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor totale look van een van onze labels;
 • Ontwerpen voor verschillende productgroepen;
 • Trends op niveau van productgroep en op niveau van label weet jij te vertalen naar de doelgroep;
 • Voor fabrikanten maak je technische tekeningen en artworksheets;
 • Productiereizen en shoppingtrips horen uiteraard ook bij de job.

Vereisten

Dit ben jij

Als enthousiaste collega is het fijn om met je te werken! Je bent communicatief sterk en een waardevolle sparringpartner. Jouw creatieve brein staat altijd aan en je bent verantwoordelijk voor je eigen deadlines. Je kunt je goed verplaatsen in onze klant en weet trends commercieel te vertalen. Andere belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn: flexibel, ondernemend, resultaat- en teamgericht.

Verder:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en je bent een aantal jaren werkzaam als Designer;
 • Je hebt liefde voor womanswear en je bent goed op de hoogte van de marktontwikkelingen;
 • Je hebt kennis van Illustrator, Photoshop en Indesign. Kennis van 3D is een pre;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt een passie voor Mode!


Zie jij jezelf als de nieuwe Designer bij MS Mode?

Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie en portfolio. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of