Overslaan naar content

Wij zijn MS Mode

sinds 1964

“De roots van ons bedrijf liggen in de jaren vijftig, op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam. Daar verkocht Max Abraham damesmantels. Zijn kraam was zo populair dat hij zijn eigen winkel opende in Rotterdam, dat was in 1964. Deze kreeg de naam ‘De Mantelspecialist'. Daar was de klant koning. Er werden hoge kwaliteit jassen verkocht tegen een goede prijs. Een winnende formule, waarbij de collectie van een eenvoudige jas al snel uitbreidde naar een volledige vrouwencollectie. Het internationale succes kon niet uitblijven." Waar MS Mode ooit begon als een kraam op de Amsterdamse Albert Cuypmarkt met vrouwenmantels, zijn we nu een succesvol bedrijf met ruim 400 winkels. Je vindt ons in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Met een uitgekiende omnichannel-strategie, een eigen webshop voor ieder land én zichtbaarheid op third parties als Zalando en Wehkamp maakt MS Mode al meer dan vijftig jaar mode voor vrouwen. Fashionable, vrouwelijk, comfortabel en betaalbaar. Onze kleding, maat 40 tot en met maat 54, heeft de perfect fit voor curvy ladies. Wij staan voor curvepower. Vrouwelijke rondingen zijn prachtig en wij weten precies hoe je die mooi uit kunt laten komen. Onze missie is dan ook om curvy vrouwen te laten stralen in onze kleding. Die ontwerpen we zelf op ons internationale hoofdkantoor in Diemen. Daar buigt ons team van gespecialiseerde designers en inkopers zich continu over de perfecte pasvorm van plus size fashion. Met de input van onze klanten altijd goed in ons achterhoofd. We houden continu contact met ze om te ontdekken waar ze behoefte aan hebben.

Met meer dan 50 jaar ervaring groeit MS Mode uit tot de nummer 1 in op het gebied van curvy fashion.

Trots zijn we op de nieuwe brands die we hebben ontwikkeld. Zoals FSTVL (ons boho lifestyle merk), MS Collection (het merk dat staat voor easy and elegant fashion) en MS Studio (ons meest trendy merk, dat zich vooral op een jongere doelgroep richt).



Curvepower en body positivity is de nieuwe norm! En dat is iets waar we bij MS Mode heel trots op zijn. Want style has no size! En dat schreeuwen wij het liefst van de daken, MS Mode is namelijk dé nummer 1 in trendy curvy fashion. Al meer dan 50 jaar luistert MS Mode naar vrouwen met curves en zet hun wensen centraal in de collecties. Met ruim 180 winkels en webshops in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk en beschikbaarheid van onze collectie op meerdere internationale online platformen, behoort MS Mode tot de grote fashion brands van Europa. En we willen nóg groter!

Verbetering en innovatie spelen bij ons een hele belangrijke rol in zowel de MS Mode collectie en in de labels zoals FSTVL en Magic Simplicity. Maar ook in onze internationale klantbenadering vernieuwen en verbeteren we continue vanuit een omni & multichannel perspectief. Uniek is onze database met meer dan 2 miljoen MS Mode fans en een krachtig loyalty platform die wij inzetten om onze klanten te inspireren en te binden. We bereiken op die manier een brede doelgroep, van fashionista’s tot oude vertrouwde klanten. En dat doen we met een team van ruim 500 enthousiaste collega’s.