Overslaan naar content

Informatie over onze stage plekken

Stage plekken op kantoor

Wij zijn 2 keer per jaar opzoek naar nieuwe stagiaires voor verschillende afdelingen. In de onderstaande lijst kan je de actuele stage plekken vinden.

Stage lopen bij MS Mode

MS Mode is een dynamisch bedrijf waar je kennis kan maken met veel verschillende aspecten uit het werkgebied. Leren en ontwikkelen staan bij ons voorop!

Stage lopen in de winkels

Het is mogelijk om stage te lopen in de winkels van MS Mode, bel of loop even binnen bij jou favoriete MS mode winkel en wie weet kan jij daar aan de slag! Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Wat bieden wij onze stagiaires?

Voor iedere stage plaats op kantoor en in de winkel is er een basis vergoeding. En krijg je ondersteuning daar waar jij het nodig hebt.

3 vacatures
Stage (online) Marketing
Op locatie
  • Diemen, Noord-Holland, Nederland
Stage Shops Nederland
Op locatie
  • Diemen, Noord-Holland, Nederland

Ons hoofdkantoor in diemen is de plek voor onze stagiaires. Hier bieden wij een dynamische leeromgeving aan op verschillende afdelingen.

Neem vast een kijkje op ons hoofdkantoor.Als BBL'er ben jij meer als welkom in onze MS Mode winkels. Samen groeien dat vinden wij heel belangrijk.

Onze missie om de curvy vrouw in de winkels te ontvangen en te helpen dat vinden wij een feest en wij nemen jou graag mee om te laten zien en te laten beleven hoe wij dat doen! Als BBL'er ga je samen met het team ontdekken hoe het is om in de winkel te staan, om te leren hoe je onze klant het beste kan helpen en wat er allemaal te doen is in de winkel en achter de schermen.

BBL winkels

Op deze kaart kun je zien welke MS Mode winkels BBL/BOL leerplekken aanbieden.