Overslaan naar content

Doorpasmodel maat 46

  • Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, Nederland
Design

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een Doorpasmodel.

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 220 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klanten klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


Doorpasmodel bij MS Mode

Omdat wij als MS Mode onze artikelen willen voorzien van de allerbeste pasvormen, is het nauwkeurig doorpassen van alle kleding erg belangrijk. Hierdoor kunnen wij de fit van onze collecties verhogen en waarborgen.


Wat ga je doen?

Als Doorpasmodel ben jij iedere dinsdag inzetbaar om ons inkoopteam te voorzien van essentiële informatie. Je bent werkzaam op ons kantoor in Diemen. Met jouw kledingmaat 46 pas jij alle kleding door en voorzie jij de inkopers van belangrijke informatie. Zit een kledingstuk prettig of juist niet? Is een artikel te lang of te kort? Voelt de stof prettig? Dit zijn punten waar o.a. jij op let en die jij kenbaar maakt tijdens deze doorpas sessie. Dit alles zorgt voor het optimaliseren van onze collecties.

Vereisten

Dit ben jij
Als ons vaste Doorpasmodel, collega, ben jij flexibel en communicatief vaardig. Je bent iedere dinsdag beschikbaar tussen 10:00  en 17:30 uur.

Ons doorpas model met maat 46 is 1.68 – 1.75 lang en heeft de volgende maten:
• Bovenwijdte 107 – 113 cm;
• Taille 93 - 101 cm;
• Heup 113 – 117 cm.


Zie jij jezelf als de nieuwe Doorpasmodel bij MS Mode?

Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu?
Meet jezelf snel na en solliciteer met een recente foto (waar je volledig te zien bent) en jouw maten. Dat doe je door naar de button "solliciteren" te gaan en je sollicitatie te sturen. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of