Overslaan naar content

HR Adviseur Shops

  • Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, Nederland
HR

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een HR Adviseur voor onze shops.

Als internationaal modemerk hebben we 200 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klanten klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


HR Adviseur Shops bij MS Mode

Dat geen dag hetzelfde is, is in deze rol als HR Adviseur iets wat zeker is. Je bent namelijk in deze mobiele rol iedere dag onderweg om de shops te bezoeken. Voor de Shopmanagers en de teams ben jij hun advies- en sparringpartner als het om HR gaat. In deze rol ben
je verantwoordelijk voor het bepalen van de juiste strategie voor de HR processen voor de shops en heb je een belangrijke coachende rol als het gaat om groei en ontwikkeling binnen MS Mode. Je werkt veel samen met de RSM’s (Regio Sales Managers), die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de shops. Binnen het HR team werk jij, naast de andere HR Adviseur, nauw samen met de HR Manager, HR Business Partner, Casemanagers, HR Medewerkers en Recruitment.


Wat ga je doen?

Jij bent dagelijks op pad om een bezoek te brengen aan de shops in Nederland. In de bezoeken die je brengt zul je spreken met de Shopmanagers over onder andere verzuim, bezetting, functioneren van het team, arbeidsrechtelijke situaties en ontwikkelingen binnen de organisatie. Je bent een luisterend oor en denkt mee vanuit jouw HR kennis en expertise. Een tot 2 dagen in de week werk je op het hoofdkantoor in Diemen. Dit is een mooi moment om met je collega's van het HR team te sparren en samen te werken aan gezamenlijke projecten en cases te bespreken. 

Vereisten

Dit ben jij

  • Jij bent op dit moment werkzaam in een vergelijkbare rol. Je hebt de afgelopen jaren ervaring en kennis opgedaan binnen een HR afdeling;
  • Jij hebt je Bachelor HRM, Personeel & Arbeid or vergelijkbaar;
  • Je bent een ervaren advies- en sparringspartner op zowel management, team en individueel niveau;
  • Je hebt ervaring in een snelle omgeving als retail;
  • Je hebt bij voorkeur voor ervaring met personeelsregistratiesysteem Afas;
  • Je woont centraal gelegen in Nederland zodat je vanuit huis je bezoeken aan de shops kunt doen.


Zie jij jezelf als de nieuwe HR Adviseur bij MS Mode?
Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of