Overslaan naar content

HR Medewerker

  • Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, Nederland
HR

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een HR Medewerker.

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 200 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klanten klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


HR Medewerker bij MS Mode

Ons HR team wordt vertegenwoordigt door 8 toppers: HR Manager, HR Business Partner, HR Adviseur voor de shops, Casemanager Verzuim, twee HR Medewerkers en Recruitment. Jij als HR Medewerker werkt nauw samen met jouw evenknie Inge en jullie hebben samen een schat aan kennis- en ervaring op het gebied van HR administratie. Afas is het systeem waar jullie dagelijks mee werken. Naast de administratieve kant van de rol is het belangrijk dat je toegankelijk bent voor collega’s wanneer ze vragen hebben over bijvoorbeeld hun reiskosten, mutaties, contracten, vakantiedagen, salarisbetaling, werkgeversverklaring etc. Als HR Medewerker vindt je het heerlijk om in deze vragen te duiken en oplossingen te bedenken.


Wat ga je doen?

Voor alle MS Mode collega’s verzorg je met zijn tweeën de personeels- en salarisadministratie.
En dit zijn er nogal wat met ons hoofdkantoor en 90 winkels bij elkaar (denk aan 600). We zijn daarnaast druk bezig binnen het HR team effectiever en efficiënter te werken. Heb je zelf ideeën over hoe we iets beter of slimmer kunnen doen? Shout it out and let’s do it! Zo omschrijven we de cultuur binnen het team ook. We helpen elkaar graag en luisteren naar elkaars ideeën. Want samen sta je veel sterker.

Vereisten

Dit ben jij

Binnen ons HR-team ben jij een goede gesprekspartner voor onze (shop)collega’s! Je kan goed plannen en organiseren, weet de juiste prioriteiten te stellen en draait je hand niet voor nodig onderzoek om complexe vragen te kunnen beantwoorden. Daarbij ben je proactief, secuur en kun je snel schakelen tussen diverse werkzaamheden!

  • Een AFAS expert noem je jezelf niet maar je komt wel in de buurt met alle ervaring die je er in hebt;
  • Ruime ervaring met HR administratie binnen een soortgelijke organisatie;
  • Communicatief sterk en oplossingsgericht;
  • Een echte teamplayer.


Zie jij jezelf als de nieuwe HR Medewerker bij MS Mode?

Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of