Overslaan naar content

Marketing Productie Coördinator

 • Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, Nederland
Marketing

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een Marketing Productie Coördinator.

Als internationaal modemerk hebben we 200 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klanten klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.

Marketing Productie Coördinator bij MS Mode

Als Marketing Productie Coördinator ben je verantwoordelijk voor het effectief coördineren en beheren van onze marketing productie. Coördineren van concept tot oplevering zoals draaiboek, shoot locaties, boeken van vluchten, hosten van modellen, backplanningen, etc. Je geeft daarbij sturing aan styling, fotografie en video content toppers.

Wat ga je doen?

Marketing productie.. waar moet je dan aan denken? Plannen en organiseren van webshop fotografie, marketing campagnes vertalen naar beeldmateriaal en samenwerkingen met externe leveranciers zoals modellenbureaus, drukkerijen en productiefaciliteiten. Ook beheer je het productie budget en zorg je voor onderhandelingen met leveranciers en ben je vindingrijk als het gaat om kosten efficiënte oplossingen. Je ondersteunt bij de coördinatie van evenementen en beurzen waarbij jouw marketing en fotografie expertise nodig is. Jij bent pietje precies als het gaat om de kwaliteit van marketing materialen en producties, zorgt voor controles en bent scherp in het checken of alle ontwerpen en specificaties worden nageleefd.

Vereisten

Dit ben jij

 • Jij hebt een Bachelor in Marketing, communicatie, mode of vergelijkbaar;
 • Jij herkent bovenstaande want je hebt ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol in marketingproductie;
 • Jouw organisatorische en projectmanagement skills zijn uitstekend;
 • Jij bent een echte team player en je bent communicatief sterk.

Wat wij bieden

 • Hybride, internationale en dynamische werkomgeving in ons HQ in Diemen;
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen;
 • Een heerlijke kantine waar je dagelijks voor een kleine bijdrage voor een heerlijke onbeperkte lunch terecht kunt en zelfs voor ontbijt;
 • Gratis gebruik van onze eigen HQ gym;
 • Wij zorgen voor het grootste gedeelte van jouw pensioen;
 • Fiscfree: belastingvoordeel (40%) op de nieuwste producten zoals een smartphone of fiets;
 • Gezellige borrels in onze eigen “Bar Gezellig”;
 • Personeelskorting op de collecties van MS Mode en America Today en wij hebben regelmatig crew dagen waarbij je nog meer korting krijgt!


Zie jij jezelf als de nieuwe Marketing Productie Coördinator bij MS Mode?

Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteer direct" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of