Overslaan naar content

Recruitment Business Partner MS Mode & America Today

 • Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, Nederland
HR

Functieomschrijving

MS Mode en America Today zijn beide onderdeel van Cool Investments. MS Mode is een internationaal modemerk met 200 winkels in Europa, nummer één in curvy fashion en een merk waar body positivity centraal staat. America Today heeft 70 winkels in Nederland, België en Duitsland en staat bekend om ons eigen label geïnspireerd op de ‘American Lifestyle’. De collectie is casual en “on trend”, dat vertaalt zich in relaxte en tijdloze klassiekers waar je je zeker in voelt, anytime, anywhere, anyhow.

Ondanks dat MS Mode en America Today twee verschillende organisaties zijn en beide onze eigen etage hebben op het hoofdkantoor in Diemen, is onze cultuur vergelijkbaar met ieder een eigen accent. Wij staan voor gelijkwaardigheid, passie, samenwerken en vooral met veel plezier. Zie jij het zitten om Recruitment naar een hoger niveau te tillen voor deze toffe merken? Join us!


Recruitment Business Partner bij MS Mode & America Today

Als Senior Recruiter oftewel Recruitment Business Partner ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de recruitmentstrategie en het beheren van het volledige recruitmentproces binnen MS Mode en America Today. Je werkt nauw samen met de Recruiters voor de winkels, diverse afdelingen binnen het Service Office en het management om de personeelsbehoeften te identificeren en te vervullen.


Wat ga je doen?

Jij ontwikkelt de wervingsstrategie voor beide organisaties en zorgt er voor dat deze aansluit bij de organisatie doelstellingen. In de rol van Recruitment Business Partner werk je samen met het management en adviseer je de hiring managers over personeelsplanning en de invulling van hun openstaande vacatures. Voor de invulling van de hoofdkantoor vacatures van MS Mode en America Today ben jij van A tot Z verantwoordelijk: jij bent een meester in het sourcen van de beste kandidaten en candidate experience staat bij jou op nummer 1. Kortom, jij weet mensen aan je te binden en weet waar iemand het best zou passen. Je werkt veel samen met marketing aan employer branding en jij weet precies welke platformen je moet inzetten voor de juiste bereikbaarheid. Voor zowel MS Mode als America Today is er een Recruiter die verantwoordelijk is voor de winkels. Dit zijn jouw directe teamies die jij met jouw kennis en ervaring weet te enthousiasmeren op alle vlakken van recruitment. Jouw motto is “meten is weten” en zonder data is er geen wervingsstrategie. Denk aan Recruitment KPI’s als Cost per Hire en Time to Hire en alle data die je uit ons ATS Recruitee haalt. Jij duikt er graag in!

Vereisten

Dit ben jij

 • Jij bent een doorgewinterde Recruiter die in verschillende sectoren heeft gewerkt die vergelijkbaar zijn met de snelle Fashion Retail omgeving;
 • Je hebt ruime ervaring met sourcing op verschillende platformen;
 • Je hebt eerder een wervingsstrategie ontwikkeld en je weet wat nodig is op gebied van Recruitment voor de groei strategie van een organisatie;
 • Je bent een sterke advies- en businesspartner;
 • Je hebt ervaring met employer branding en het inzetten van diverse wervingsplatformen;
 • Geen must, wel handig: ervaring met ATS Recruitee.


Wat wij bieden

 • Hybride, internationale en dynamische werkomgeving in ons HQ in Diemen;
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen;
 • Een heerlijke kantine waar je dagelijks voor een kleine bijdrage voor een heerlijke onbeperkte lunch terecht kunt en zelfs voor ontbijt;
 • Gratis gebruik van onze eigen HQ gym;
 • Wij zorgen voor het grootste gedeelte van jouw pensioen;
 • Alleo app! Profiteren van allerlei leuke kortingen en voordelen;
 • Gezellige borrels in onze eigen “Bar Gezellig”;
 • Personeelskorting op de collecties van MS Mode en America Today en wij hebben regelmatig crew dagen waarbij je nog meer korting krijgt!


Zie jij jezelf als onze nieuwe Recruitment Business Partner?

Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar