Overslaan naar content

Sales Support (freelance)

  • Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Wij zijn op zoek naar een Sales Support Medewerker in de periode van juni tot half november.

Als internationaal modemerk hebben we 200 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klanten klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


Sales Support bij MS Mode

Als Sales Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bieden van administratieve en operationele ondersteuning aan de Country Sales Manager en het sales team binnen MS Mode. Je zorgt ervoor dat alle administratieve taken efficiënt worden uitgevoerd, waardoor het sales team zich kan concentreren op het behalen van verkoopdoelstellingen en het uitbreiden van de markt.


Wat ga je doen?

De belangrijkste taken waar je dagelijks mee te maken krijgt is agendabeheer en planning ter ondersteuning van de Country Sales Manager, fungeren als aanspreekpunt voor alle (sales) communicatie en het ondersteunen en voorbereiden van verkooprapporten, presentaties en analyses voor het management en klanten. Ook verzamelen en organiseren van verkoopgegevens en -statistieken om de prestaties van het sales team te volgen en analyseren behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Verder zijn administratieve werkzaamheden als bijhouden van documentatie, factuurverwerking, opstellen van contracten en beheren van de marketing inbox zaken die jouw aandacht krijgen als Sales Support Medewerker. Kortom: een onmisbare rol in ons ambitieuze sales team!

Vereisten

Dit ben jij

  • Je hebt een MBO diploma in de richting van Retail Management, Communicatie of Sales;
  • Je hebt ervaring in een administratieve ondersteunende rol, bij voorkeur binnen de detailhandel of salesomgeving;
  • MS Office (Word, Excel en Powerpoint) is voor jou bekend terein;
  • Multitasker wordt jij vaak genoemd en je kunt goed onder druk werken in een dynamische omgeving;
  • Je bent organisatorische sterk en hebt oog voor detail;
  • Proactief, oplossingsgericht en het vermogen om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen


Zie jij jezelf als onze redder in nood in de periode van juni tot november als Sales Supprt Medewerker bij MS Mode?

Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar