Overslaan naar content

Shopmanager

  • Leidsche Rijn, Utrecht, Nederland
Shops

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarvoor zijn we op zoek naar een Shopmanager in Leidsche Rijn.


Dit ga je doen
Wij brengen de fashion, jij brengt het enthousiasme! Als Shopmanager draag jij met veel overtuiging jouw merk uit. Samen met jouw team laat je in de winkel zien waar MS Mode voor staat. Voor jouw enthousiasme, gedrevenheid en service komen klanten graag terug. Daarbij natuurlijk ook omdat je alles weet van mode die rondingen flatteert. Deze kwaliteiten deel je ook graag met je team.

Ondertussen coach je je team met gevoel - mensgericht in plaats van taakgericht - en delegeer je waar nodig. Want als team sta je immers sterk! ’s Ochtends bepaal je de targets van die dag en instrueer je jouw team actief op salestechnieken en het verhogen van stuks per bon. Met jouw enthousiasme krijg jij iedereen mee!

Als Shopmanager let je scherp op de ontwikkelpotentie van een (nieuwe) medewerker. Je kijkt naar de groei en ontwikkeling van je medewerkers individueel, maar ook van je team als geheel. Je stimuleert je werknemers om onderling hun know-how te delen.

Dit zijn wij

Stijlvol en betaalbaar? Yes, please! MS Mode is al decennialang de nummer 1 op het gebied van curvy fashion. Iedere vrouw heeft haar eigen figuur, stijl en verhaal, en dat weten we. Onze collecties zijn flatteus, trendy en comfortabel voor vrouwen van maat 40 tot en met maat 54. Basics, de perfecte jeans of een feestelijke look, voor elke gelegenheid en iedere stemming hebben we de juiste outfit voor een betaalbare prijs.

Onze winkels zijn al even vrolijk als onze collectie. We zien onze winkel als een plek waar vrouwen op een prettige manier trends kunnen uitproberen, advies kunnen vragen en zichzelf kunnen zijn. Daar geloven wij bij MS Mode ook in, lekker jezelf zijn. Samenwerking, persoonlijke groei en natuurlijk mode staan centraal. Onze medewerkers stralen vriendelijkheid, leergierigheid en zelfvertrouwen uit.

Vereisten

Dit ben jij
Strategisch, enthousiast en ondernemend, dat moet je als Shop Manager bij MS Mode zeker zijn. Je hebt een helicopterview, bent resultaatgericht en inspireert je team om zo jullie gezamenlijke doelen te halen. Daarnaast bent je natuurlijk een mensen-mens én een grote fashionista. Bij MS Mode kijken we naar jou als persoon en denken we graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkelingstraject. We zoeken ambitieuze Shopmanagers met veel ideeën en input.

Feedback geef je op een positieve en opbouwende manier. Je ontvangt deze zelf ook probleemloos, want ook jij wilt blijven groeien in jouw rol. Iedere verandering omarm je, want je weet dat deze weer nieuwe kansen creëert. Je bent zelfstandig en in de basis een echte ondernemer die zelf initiatief neemt. Je kunt prioriteiten stellen en bent een ondernemer die altijd naar de toekomst kijkt.

- Jij hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau 4 richting mode/detailhandel;

- Jij hebt relevante werkervaring als leidinggevende in de mode retail;

- Jij beschikt over ervaring met verkoopadvies in de mode;

- Jij hebt ervaring met visual merchandising (VM);

- Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

of