Overslaan naar content

Stock Planner

  • Diemermere 1, Diemen, Noord-Holland, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Wist je dat MS mode de nummer één is in curvy fashion? Dat wij een merk zijn waar body positivity centraal staat? Dat wij keihard werken aan het restylen en vernieuwen van onze winkels en branding? MS Mode is een ‘brand with an attitude’ en we hebben ambitieuze plannen. Daarom zijn we op zoek naar een Stock Planner.

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 187 winkels in Europa. MS Mode stores zijn te vinden in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel en Parijs. Daarnaast staan we in onze webshop altijd voor onze klanten klaar. MS Mode is onderdeel van Cool Investments. We delen ons hoofdkantoor in Diemen met ons zusje America Today.


Allocator bij MS Mode

Jouw hart gaat sneller kloppen van het maken van analyses om de juiste artikelen op de juiste plek te krijgen. Excel kent voor jou geen geheimen en je vindt het heerlijk om met cijfers te puzzelen. Als Allocator bij MS Mode ben je verantwoordelijk voor het bereiken van een optimale voorraad in de winkels en webshops. Wij zoeken hiervoor een echte Data liefhebber die graag wil leren en zich verder wil ontwikkelen binnen de rol.


Wat ga je doen?

Als Stock Planner/Allocator zorg je voor een optimale voorraadbeschikbaarheid van het assortiment, zowel in de winkels als online. Het juiste product op het juiste moment op de juiste plaats, daar ligt de uitdaging. Je wordt hierbij ondersteunt door speciaal ontwikkelde systemen, allereerst het allocatiesysteem dat gebaseerd is op machine learning en daarnaast RFID. Dit is een systeem dat als doel heeft je producten te identificeren en inzicht te geven in de locatie ervan.


Als Stock Planner bewaak en stuur je de (online)winkelvoorraden van alle MS Mode winkels in binnen- en buitenland, en de webshops. Je hebt een adviserende rol naar de landenmanagers en merchandisers bij de te nemen maatregelen om de (online)winkelvoorraden te optimaliseren. Ook ben je het aanspreekpunt voor winkels, E-commerce en heb je veel contact met inkoop, planning en logistiek.


Wat ga je doen:

• Het maken van initiële verdelingen van goederen, rekening houdend met de commerciële behoeftes en de doelstellingen van de productgroepen en verschillende verkoopkanalen;
• Beoordelen van de replenishment- en transfervoorstellen van de allocatietool door gebruik te maken van rapportages en analyses en op basis daarvan bij te sturen;
• Bijhouden van RFID resultaten;
• Bijsturen van voorraden door het instellen en bijstellen van de business rules en timelines in de allocatie tool om de KPI’s te halen;
• Behalen van de KPI’s: optimaliseren omzet/winst potentie, minimaliseren Nee-verkopen en Voorraadbeschikbaarheid;
• Beheer van oude voorraden en outletmanagement;
• Allocatie voor nieuw te openen stores.

Vereisten

  • Een waardevolle sparringpartner, analytisch sterk, commercieel en resultaatgericht;
  • Je bent accuraat, flexibel, en proactief;
  • Je hebt zeer goed cijfermatig inzicht en abstract denkvermogen;
  • Je hebt uitgebreide Excel kennis en affiniteit met machine learning
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.


Zie jij jezelf als de nieuwe Allocator bij MS Mode?
Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteren" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.

of